Life

Merry Christmas and a Happy New Year!

Lieve lezers,

Het is al weer die tijd van het jaar. We zitten midden in de kerstdagen en nog maar een week en dan begint 2020.

Voor mij is december altijd de lastigste maand van het jaar. Korte dagen, kou en de feestdagen maken dat ik vaak ga piekeren over het afgelopen jaar en ga bedenken hoe het komende jaar gaat worden. Al een aantal jaren zeggen we thuis ‘Op naar een beter jaar, met meer geluk en gezondheid’. Dit is tot nu toe nog niet gelukt. Sterker nog, afgelopen jaar is voor mij het zwaarste jaar tot nu toe geweest. Grote veranderingen in mijn thuis situatie en op persoonlijk vlak, dealen met de gevolgen van zoveel jaar ziek zijn, alleen naar het buitenland vertrekken maar ook weer terug moeten. Dit zijn dingen die mij afgelopen jaar behoorlijk zwaar zijn gevallen en mij weer een beetje hebben gevormd. Een positief punt.. erger dan dit kan het niet worden. Dus dit jaar kan ik oprecht zeggen; op naar een beter jaar!

Ik heb zoveel doelen voor komend jaar. Mijn opleiding afronden, mezelf door ontwikkelen in mijn carrière en als persoon, me weer meer op de blogs gaan richten en natuurlijk een aantal mooie reizen maken. Tevens wil ik wat meer rust voor mezelf creëren. Al jaren ren ik veel te veel over mezelf heen en blijf ik maar doorgaan. Natuurlijk heeft dit er voor gezorgd dat ik door de moeilijke periodes heen ben gekomen en sta waar ik nu sta. Toch is het tijd om een stapje terug te doen en mezelf wat meer ruimte te geven om me te ontwikkelen en te genieten van de kleine dingen.

Stapje voor stapje, met hulp van mijn fantastische vrienden en familie, moet 2020 zo helemaal goed gaan komen.

Ik wens jullie hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! Dat 2020 mooie dingen, gezondheid, geluk en liefde mag brengen.

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NL_formalDutch
en_USEnglish nl_NL_formalDutch